Land van Horne

Succesvol samenwerken binnen Stichting Land van Horne met Microsoft Teams, een intranet en protocollen

Het verhaal van Land van Horne draait om jezelf kunnen zijn. En om ervoor te zorgen dat de zorgmedewerkers deze missie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen maakt Stichting Land van Horne gebruik van Debble Zorg. 

"Wij vinden dat ieder mens zichzelf mag zijn, en zichzelf moet kunnen blijven, ook als hij of zij door omstandigheden op de hulp van anderen is aangewezen. Leven op je eigen manier en jezelf thuis voelen. In je eigen huis waar medewerkers van Land van Horne ondersteuning komen brengen. Of, als dat niet meer kan, in één van onze (woon)zorgcentra. Een nieuw thuis.”

Wat was de uitdaging?

Binnen Land van Horne was de wens sterk aanwezig om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en ze met elkaar te verbinden. Binnen de stichting zijn verschillende oplossingen om te communiceren en samen te werken aanwezig zoals een fileshare omgeving die niet verbonden is aan het intranet. Dit bevorderde de samenwerking tussen medewerkers en afdelingen niet. Om ervoor te zorgen dat de IT beter bij kan dragen aan de missie en het verhaal van Land van Horne is de stichting met Debble in contact gekomen om ‘de nieuwe werkplek’ te realiseren.

Hoe gaat Land van Horne aan de slag?

Om tot ‘de nieuwe werkplek’ te komen is in fase 1 een intranet neergezet afgestemd op de behoefte van de zorgmedewerker. Door de, in fase 0, opgestelde persona's past het intranet en perfect binnen de specifieke behoefte van elke rol binnen de stichting. In de volgende fases gaat Land van Horne Microsoft Teams uitrollen waardoor ook medewerkers aan het bed van de cliënt makkelijk toegang hebben tot documenten en informatie. In deze fase worden ook de fileshares gemigreerd naar het intranet en worden protocollen toegevoegd aan de nieuwe werkplek.

Stichting Land van Horne

"Cliënten moeten op hun eigen manier kunnen leven en zich thuis voelen." 

De toekomst van de zorgwerkplek

In de ideale situatie beschikken de zorgmedewerkers van Land van Horne over één centrale persoonlijke werkhub die toegang verleent tot alle beschikbare informatie, protocollen, kennis en applicaties. De portal is de ontmoetingsplek voor sociale interactie met collega’s en waar samengewerkt wordt rondom een cliënt. Dankzij de portal werken zorgmedewerkers in een gebruiksvriendelijke portal samen rondom een cliënt. Op deze manier kan Land van Horne de beste zorg leveren en hun missie om ieder mens zichzelf te laten zijn ondersteunen. 

Blijf op de hoogte van dit traject door je aan te melden via het contactformulier

Ontdek de zorgwerkplek

Benieuwd naar wat Debble Zorg voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijven demo van onze oplossing!

  Contact

  Debble
  Kampenringweg 45b
  2803 PE Gouda

  Tel: 0182-686 000
  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.